Over ons

Sterk in maatwerk sinds 1989

Het bouwen, herstellen en monteren van containers, laadbakken, kippers en laadkranen op maat... wij doen het allemaal! Met de hartelijkheid van een familiebedrijf, en doorgedreven technische kennis van onze vakmannen. Kwaliteit, maatwerk en service zijn ons handelsmerk. Zo genieten wij een uitstekende reputatie voor vrachtwagenopbouw en containersystemen. Wij zijn ook officieel dealer van Palfinger laadkranen voor regio Limburg. 

Werkatelier met eigen spuitcabines

Het mooie is: wij doen alles in eigen atelier. Dé garantie op een hoge afwerkingsgraad. Onze productie is van Belgische makelij. Voeg hierbij eigen spuitcabines, een groot magazijn en een uitgebreide stock, en je begrijpt dat je bij Clijsters een snelle en uitstekende service geniet. In ons atelier monteren we niet alleen nieuwe containersystemen, je container, kraan, kipper, laadbak, enz. Je bent ook welkom voor herstellingen en onderhoud!

Ons Team

Elke dag geven onze medewerkers het beste van zichzelf. Ons 20-koppig team bestaat uit technisch geschoolde mensen, tekenaren, monteurs en salesmedewerkers. Helemaal thuis in containerbouw en vrachtwagenopbouw. Hier vind je alvast je eerste aanspreekpunten:

Karen Clijsters

Customer service & onthaal

Erik Clijsters

Verantwoordelijke containers

Frank Clijsters

Verantwoordelijke kranen & containersystemen

Historiek

1989

Oprichting bedrijf – Erik Clijsters neemt een vliegende start in zijn garage in Neeroeteren. In eigen atelier bouwt hij eerst trapleuningen… en daarna containers. Het begin van een succesverhaal.

1995

Uitbreiding van activiteiten en groei vragen om een nieuwe locatie. Clijsters verhuist daarom naar het industrieterrein van Maaseik.

2000

Alweer op zoek naar een ruimere werkplek. Het team neemt z’n intrek op de site Lanklaar in Dilsen-Stokkem.

2008 - 2010

Zoon Frank Clijsters komt mee in de zaak. Hij breidt het aanbod verder uit met kranen en containersystemen. Dochter Karen Clijsters ontfermt zich vanaf deze periode over het onthaal en de customer service.

2017

Verhuis naar de nieuwe locatie in Rotem.

Locatie
Werknemers
vierkante meter werkplaats

Vrachtwagenopbouw nodig? Kom eens praten over containers, kranen, containersystemen enz.

Clijsters BVBA